Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2019-06-16

Krönikörens september-ord


En eventtät period sätter snart igång med flera event per månad i vårat vackra Nordmark! Hoppas du har möjlighet att åka på något/några. Om inte, så kanske du kan bjuda in några sca:iter på en sy-dag eller bara grotta ner dig i nått du tycker är roligt!

Jag har som vanligt flera sömnadsprojekt igång. Jag kan komma igång ganska bra men stannar sen av för att jag börjar tvivla på min förmåga. När sen plagget har legat i delar nån tid så tar jag mig själv i örat och påminner mig om mitt hantverks-mantra: ”finished, not perfect”. Man kan inte vara bäst på allt direkt utan det gäller att pusha sig och fortsätta lära!

/Gele Pechplumin kronikor(a)nordmark.org

Share