Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2019-05-19

Drotsens februari-ord


Finaste Nordmark!
Jul och ledighet är precis avklarad. Jag känner mig så laddad för mitt nya SCA-år. I vår blir det det i alla fall St Egon, Crown och Double Wars. Har precis som alltid storslagna planer på att bygga och sy nya saker. Sönerna har dessutom en dålig vana att växa under året så att deras kläder nästan aldrig passar. För några år sedan gjorde jag det mycket medeltida tricket och sydde alla deras kläder alldeles för stora. Fått njuta av det, men nu har de passerat även det. Så börjar året med höga ambitioner!

På St Egon kommer Nordmarks årsmöte hållas. Förra årsmötet fick styrelsen i uppdrag att ansluta oss till ett nytt externt byggt medlemssystem. Under året har vi tittat och testat flera olika system. Vi har jämfört funktioner, säkerhet och pris. Mer information om medlemssystem och hur det påverkar er som medlemmar kommer presenteras under våren.

Som jag skrev i förra krönikan så får ni mer än gärna ta kontakt med mig. Finns det några frågor som speciellt behöver fokuseras på? Nyfiken på styrelsearbetet? Maila mig gärna på nordmark.seneschal@gmail.com eller haffa mig när vi ses på något event nu i vår.

Lady Tova
Drots av Nordmark

Share