Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2019-05-19

Drotsens mars-ord


Underbaraste Nordmark!

Skriver detta i början av februari. Är just nu helt engagerad i ett evenemang som jag inte själv kommer delta i, nämligen Estrella Wars. Det är kungadömet Atenveldts (Arizona, USA) största event som nu firar 35 år. Från början hade jag tänkt följa med. Inte så konstigt egentligen eftersom det jag tycker är roligast med fightingen är just krig, men i slutändan valde jag åka skidor med familjen. Alltid den svåra balansen mellan det mundana- och SCA-livet.

På Facebook kan man följa våra hjältar som ska försvara Drachenwalds heder i gruppen Drachenwald goes to Estrella. Hauptman Franz har under lång tid uppmuntrat och inspirerat alla som ska åka att göra det som sitt bästa jag och det har gett resultat. Folk har tränat tekniker, auktoriserat i nya vapenformer, sytt enhetliga Drechenwalds fightingdräkter och mycket, mycket mer. Det är ett enat Drachenwald som kommer åka till Estrella. En upplevelse för livet.

Känner att jag är med på ett hörn genom att var med i gruppen. Hejar på hemifrån Nordmark och ser fram emot alla episka historier som kommer berättas. Drachenwald är bäst!

Slår ett slag för Nordmarks årsmöte och styrelse igen Hör gärna av er till mig på nordmark.seneschal(a)gmail.com

Er drots
Tova av Attemark

Share