Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2019-05-19

Krönikörens mars-ord


Under mitt senaste event, Fäkthelgen i Gyllengran, fick jag ett väldigt tråkigt och ledsamt besked som gjorde mig en smula chockad. Budbäraren sa att hon önskade att hon kunde vara där och ge mig en kram, men efter en sekunds snilleblixt så kunde jag svara att jag var på exakt rätt plats för ett tråkigt besked. För när jag hade lagt på telefonen och tagit mig ut till de andra och berättade så var det kramar på kramar, massage, filt och té. Och sen mer kramar.

Man ska inte underskatta sin valda familj och SCA har helt klart blivit min. Ingen annanstans känner jag mig så trygg, omhändertagen och med större möjlighet att utvecklas som person. Så tack, SCA!

/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share