Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Vice drotsens ord


Hej Nordmark!

När jag skriver detta så börjar det närma sig jul och en efterlängtad ledighet. Jag har planerat att sy och hoppas på att äntligen bli klar med en dutch cloak som jag började någon gång förra vintern eller tidig vår. Och när den är klar så får jag börja sy en ny italiensk klänning som jag köpte tyg till på knäcke 🙂

Jag har också tänkt att jag ska ägna lite tid åt att prata med våra vänner i Klakavirki om att de ska kunna bli medlemmar i SKA Nordmark (dvs administrativt betala medlemskap till SKA Nordmark men fortfarande i medeltidslekandet vara medlammar i SCA Insulae Draconis).

Denna plan har vi haft sedan länge nu för att hjälpa dem slippa göra krångliga betalningar till SCA inc i USA men kommunikationen oss emellan har varit lite seg. Så nu när jag hoppas ha lite mer tid över så ska det bli fart på detta. Jag räknar med att det även blir en del samtal om detaljerna under den kommande kröningen i England. Har du funderingar eller synpunkter så hör gärna av dig till mig.

Vi kommer lyfta ämnet på SKA Nordmarks årsmöte som är den 28 februari i anslutning till Nordmarks Universitet (obs! ej i Gotvik och vid St.Egon som tidigare annonserats men fortfarande samma datum).

Inför årsmötet är det också dags att fundera på vilka som ska ingå i SKA Nordmarks styrelse, vill du kandidera eller nominera någon så ta gärna kontakt med valberedningen (se nedan).

Önskar er allt gott i det nya året!

/Isabetta del Verde, vice drots

 

Share

Tags: , , , ,