Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-08-08

Utrop till Drachenwalds folk – sänd in ditt bidrag till


När vi ska fira att vår förening avslutar sitt 50 år ser vi oss omkring och ser luckor. Det finns ett talesätt i”Dust to dust it is said, but “no one dies who lives within a heart /Michael Longcor/Duke Moonwulf”. Så, oavsett om det är en person eller någon typ av enhet (hushåll, grupper och evenemang) som inte längre är en del av strukturen i våra liv, kommer Shield Wall vara en höjdpunkt på 50-årsjubileum firas att dela med deltagarna (och förhoppningsvis på vår hemsida).
Vi inbjuder medborgare i alla 20 riken att besöka vår hemsida: http: //sca50memorial.org/
Skicka in så många bidrag som du vill för detta projekt. Vi kan ge dig möjlighet att lämna ditt bidrag online via vår bekväma webbformulär eller så kan du maila oss ditt bidrag.
Till folket i Drachenwald — Hittills har vi bara fått 2 bidrag från ditt rike. Om det finns någon eller något du vill komma ska kommas ihåg, snälla hjälp oss att göra det. Vi hoppas att kunna uppdatera vår hemsida snart med en lista över alla bidrag.
Kom ihåg att detta är en mycket visuell display. Om du inte länka till en bild eller planerar att skicka oss något, kan vi verkligen inte inkludera din ansökan på ett effektivt sätt. Du kan skicka oss en fil på sca50memorialwall@gmail.com
Det är upp till dig att hjälpa oss alla komma ihåg våra frånvarande vänner, hushåll, grupper eller händelser. Vi kommer att ge dem alla en hedersplats på eventet och erbjuda medborgare i alla 20 riken att besöka vår hemsida, http: //sca50memorial.org/

Share