Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-03-31

Äntligen är det sommar och semester


När jag skriver detta sitter jag uppe i luften någonstans över Atlanten. Sommarens äventyr tar mig och 4 andra Nordmarkare till Lilies War i Calontir en vecka. Efter en äkta amerikansk roadtrip åker vi vidare till SCA 50 Years eventet där vi sammanlagt blir 12 personer från Nordmark som firar jubileumet med scaiter från hela den kända världen. Nästa månad kan ni förvänta er ett bildreportage om våra resor i världen. Då kanske jag även har lite mer att berätta om SKA Nordmarks aktiviteter då vi sedan förra drotsrapporten inte har haft något möte. Det har nämligen varit maj vilket som bekant brukar innebära en massa blandade aktiviteter i det mundana livet.Ha en bra sommar och jag hoppas att även få se några av era bästa bilder från sommarens event i Silversparren de närmaste månaderna./Isabetta del Verde, Nordmarks drots PS. Ni har väl inte glömt att det är dags att skicka in avsiktsförklaring till mig och fursteparet inför furstetorneringen på medeltidsveckan.
/Isabetta del Verde, Nordmarks drots

Share