Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-03-31

Ny inloggning till Dragons Tale


Det är nu ett nytt lösenord för att nå Dragons Tale den elektroniska vägen. Går du vägen genom Silversparrens sida med elektronisk variant så står lösenordet där när du loggar in. Om inte så får du det nya lösenordet i ditt mail som sänds ut till alla medlemmar som har en aktiv e-postadress registrerad i census.
Brukar du inte få mail om att Silversparren är ute varje månad och om du inte brukar logga in på Silversparrens sida med elektronisk pdf-tidning så kan det vara läge att ta kontakt med mig så att du får veta lösenordet.
För visst vill ni läsa Dragons Tale!   /Ingrid Audardotter  kronikor@nordmark.org

Share