Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-26

Krönikörens ord – 369


Sommaren är här och just nu känns det som om alla utom jag åker på en massa event och marknader runt om i riket och världen.
Önskedrömmen vore om jag fick lite berättelser sända till mig med allt ni har sett och upplevt under sommaren så att även en stugsittare som jag kunde låtsas att jag också varit med er!
I min fantasi så springer ni alla omkring i lagom varma/kalla kläder i ett ultimat klimat i en perfekt medeltida drömtid.
Kanske lika bra att jag stannade hemma… för egentligen så är ni väl myggbitna, för kalla/varma och har det fruktansvärt tråkigt. För vad är väl en bal på…
/Ingrid Audardotter  kronikorATnordmark.org
Ps. Alla ni som gör event. Glöm inte att sända en svensk annons till Silversparren och även lägga in eventet på Nordmarks kalendarium. Just nu ser det ut som det är många event i höst och flera på samma datum. Låt oss sprida informationen till alla om alla event.

Share