Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-26

Vårt sista ord


Vad ska vi göra när vi inte finner ord. När det endast finns starka brinnande känslor i bröstet. Ord kan inte beskriva de känslor som finns inom oss, så vi beskriver endast här för er vårt tack.
Tack till alla er, alla barn som gett oss skratt och lek mitt i allvar. Tack alla vänner som gett oss stöd och värmande, ödmjuk vägledning.
Tack alla ni som vi inte haft tillfälle till att lära känna, som satt sig vid oss och gett oss av er tid.
Tack alla er som har haft tålamod med oss, tack alla er som gett så mycket till oss i vetskap att vi aldrig kommer kunna återgälda allt de ni gett.
Tårar kommer redan, tårar av extrem ödmjukhet, tacksamhet och glädje. Ni anar nog inte hur speciella ni fått oss att känna oss.
Alla ni som varit med oss, tack.
Vi sitter nu i ett lugn, mitt i sommaren. Här finns ingen tomhet utan endast förväntan och åter igen glädje. Vi ser fram emot att få kröna vårt kommande furstepar i Visby och vi ser fram emot att åter igen få tacka er alla där.
Vi vill även nämna att vi varit med under kröningen av vårt nya älskade kungapar. Vi önskar er all lycka.
Nu i natt ska vi iväg till Cudgel och vi hoppas även få se några av er där, annars ses vi som sagt i Visby.
Genom att göra gott fruktar vi icke
/Ludvig Furste, Blenda Furstinna

Share