Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-26

Krönikörens ord


Glädjen vet inga gränser när Nordmark snart ska få en ny krönikör. Jag är så glad att få lämna över detta ämbete i nya trygga händer.

Gele och jag kommer att gå parallelt ett tag så att hon hinner lära sig tidningen. Vi har påbörjat detta arbete och när vi träffades så slogs jag av hur inspirerande det är att få dela med sig av något man gjort och älskat så länge.

Gele har en energi och nya idéer som jag tror kommer gynna denna tidning och Nordmark.

Jag ser fram emot att få se hur ni sänder henne eventtexter och artiklar sända till nästa nummer som hon kommer att jobba mer med. Nordmark visa nu vad ni går för! 🙂

Själv ska jag njuta av att ha en massa tid ledigt… och om inte allt för länge sakna det här att sitta en sen kväll med Sparren framför mig för att försöka fylla tidningens sidor.

Då, när jag saknar det så ska jag försöka att sända in artiklar till Gele så som jag önskat att ni gjort/gör dessa år. 🙂 Så, nu står det i skrift här så att ni alla kan påminna mig när mitt minne svikit mig.

Så, vilka event har du tänkt att besöka framöver? Det är många spännande event inplanerade i Drachenwalds kalendarium. Alla har tyvärr inte funnit sin väg in i Nordmarks kalender ännu, men förhoppningsvis så är det någon av eventarrangörerna som kan slänga in en annons även där. Det räcker ju med att eventet syns i kalendern och har en länk till en hemsida med mer info om man inte vill skriva allt igen.

Själv har jag tänkt att försöka ta mig till Kingdom University. Kanske du också ska dit? Hoppas att om vi inte ses där, att vi ses snart igen!

/Ingrid Audardotter

Share