Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-25

Fursteparets decemberord


Värmande hälsningar från fursteparet

Nu när vinter och mörker lägger sig över allas vårt rike är vi glada att få skriva detta brev till alla er våra vänner nya som gamla. Vi är tacksamma för den underbara festlighet vi fick uppleva med en del av er under Festivalo de Caderas. Inte bara festligheter utan även god mat, dryck och underhållning.Speciellt den underbara hyllningssång åt Baggeholm, denna visa ligger oss varmt om hjärtat.

Under Festivalo fick vi även dela ut två AoA:s till två av våra nyare medlemmar i Nordmark. Bjorn Styrmission som är en ny medlem i Attemark så även vår nyfunne vän Catriona De Urquhart. Vi är mycket glada över att få upphöja er till adlig rang och välkomna er in i Nordmark på detta sätt.

Under kommande veckor kommer vi åka till Styringheim och delta under deras investitur där de kommer att kröna deras nya baronpar och vi kommer även få vara med och tacka Mark och Saga för deras tid som Styringheims baronpar, en tid som ni smyckat med engagemang och glädje.
Även här kommer vi att dela ut utmärkelser, detta går inte utan er hjälp så vi ber er skicka in rekommendationer så snart som möjligt om ni önskar att vi ska ge ut någonting under Lucia.
Eller ett kommande event.

/BjaereFurste, MariaFurstinna

Share