Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

HJÄLP!


Hans Kungliga Höghet Kronprins William kommer under sin regeringstid som Kung av Drachenwald besöka Estrella War. Där kommer han att utbyta gåva med ett annat kungarike.
Jag har fått den stora äran att samordna korgen och hitta föremål till gåvan. Jag hoppas att många av er vill hjälpa till och visa vilka fantastiska hantverkare vi har i Nordmark och Drachenwald och ge HKH William skäl att stolt överräcka presenterna.

Estrella War börjar den 21 februari 2017 och för att lämna utrymme för oförutsedda komplikationer ber vi dem som vill delta med föremål att ha lämnat över dem senast den 10 februari, antingen åt någon som åker till Estrella eller till Deras Kungliga Högheter William och Isabetta.

Vi vet inte ännu vilket kungarike HKH William kommer att byta gåva med, men föremålen måste inte vara i det mottagande kungarikets färger.
För dem som vill vänta så lovar vi att meddela vilket kungarike Drachenwald ska byta gåvor med så fort som möjligt. Kom i håg att föremålen inte får lov att vara allt för stora eller tunga.

Om ni har några frågor så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig på Ansiktsboken eller via mejl på amadejska@gmail.com.
För att säkerställa att inga föremål kommer bort ber vi er fylla i ett formulär och meddela vem ni är och vad ni tänker delta med. Ni hittar formuläret här: https://goo.gl/forms/trTS3ELPjpGOpPbC2

Ett stor tack till alla som väljer att bidra!

Meisterinne Katheryn Hebenstreitz

Share