Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-25

Krönikörens ord december


Då har jag lämnat den trygga hamn som var (och är) den förra krönikörens beskyddande hand. Hela detta nummer har gjorts hemma hos undertecknad, vilket självklart har lett till en del problem. Som att till exempel att föra tidningens typsnitt inte finns att tillgå. Så det är därför det ser lite annorlunda ut i den tryckta tidningen och PDF-versionen.

Annars så försöker jag mest hålla mig ifrån att fira jul i förtid med julmusik (där har jag misslyckats), pepparkakor och glögg. Men snart är det dags för Lucia och Medeltida Jul i Visby och då får det firas jul för fulla muggar!

Gele Pechplumin
Krönikör

Share