Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-08-08

Krönikörens februariord


Ibland kommer tyvärr livet emellan en och SCA. Event man tänkt åka på blir inte av, men längtan finns ju ändå kvar efter ha höra ifrån vänner och bekanta som man inte träffat på länge och få veta vad de gjort eller lärt sig. Ett bra sätt att få ut kunskap i Nordmark är att skicka in en artikel hit till Silversparren! Förra numret hade vi ett gesällprov från bryggargillet och i det här numret ska ni få läsa om en Styrings resa till Kröningen i Aarnimetsä och om allt roligt som hände där. Så tveka inte att skicka in en artikel eller en liten notis om vad du har gjort eller ska göra!

 

Share