Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Ombörjare söker inspiration


Nyligen uppvaknad vikingaveteran med sömnadskunskaper och stort heavyfighting intresse, söker potentiellt blivande furstinna som kan förgylla fursteturneringen på Double Wars XXX. Någon som vill dela glädjen, samt regera klokt vid eventuell vinst (då min fru inte delar intresset för medeltiden). Erfarenhet av hovliv är fördelaktigt, då jag missat åren AS 25-50. AS 50 vann jag ombörjarturneringen under Medeltidsveckan och sen dess är jag ganska aktiv. Ligger på 6e plats i Nordic 1000 och tränar fighting regelbundet, blev nyligen väpnare åt sir Wlfric. Bor i Sala och tränar med Aros.
Jag gillar teater och främst improvisationsteater och har medverkar i flera uppsättningar åren före mitt återvändande till SCA. Är du en utåtriktad dam kan det bli riktigt roligt att hålla hov tillsammans. Om detta verkar intressant så hör av dig till mig på mail: mh@salalaser.se It takes two to win.

Herr Krake
Silver Guard, Princess Order of Courtesy

 

Share