Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Fursteparets majord


Ärade Nordmarks folk

Under vår res och regi har vi haft de fantaskit roligt och jätte bra, varit på massa olika event och nu senast fick vi äran att upphöja lite Nordmarkare. Vi vill tacka alla på St:Egon Celebrations för ett fantastiskt roligt och barbariskt event och maten va mycket god. Vi vill även gratulera Gele Pechplumin till Gyllenebandet som är mycket väl förtjänt.

Sedan tog vi bilen och begavs oss norr ut mycket norr ut för att bevittna Drachenwalds spring crown turnering i Gyllengran. Vi må då säga att detta va helt magiskt, och tack så hjätligt för denna upplevelsen. Vi vill även passa på och gratulera Åsa sixentsdotter, Eino Karjalainen, Grom Kajlung och Torgimm till deras AoAs mycket välftjänta va detta, även ett grattis till Dis Trumpetare till Gyllenebandet. Och sen ett stort grattis till Abel Grelsson till sin vita porten .

Sist men inte minst vi vill påminna folk om våran arvsturnering som sker på Dubbelkriget, för er som tänkt ställa upp är det i högtid att skicka in eran avsiktförklaring sista anmälningsdatum är den 2 Maj.

May Harmony be with you

Bjaere furste Maria furstinna

Share