Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Krönikörens majord


Hur kommer det sig att vi alla, fasten vi lovat dyrt och heligt, sitter där veckorna innan ett stort event och hetssyr i alla fall? När man kännt den där peppen och inspirationen som så många gånger förr? Jag skulle ju göra klart min vikingakaftan, sy knekt-hotpants och ett ytterplagg till italienaren. Men så kommer ju livet emellan och jag har tur om jag får gjort ett par nya ärmar och hinner ta in den tyska 1500-talaren. Så samma kläder som förra gången, men vem bryr sig? Jag ska ju få träffa alla mina underbara vänner!

Share