Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-26

Krönikörens juliord


Fördelen med underbara event är att man kan leva länge på minnet av hur bra det var! Årets Double wars var ovanligt bra och jag kan fortfarande plötsligt få små minnesglimtar av ögonblick som värmer extra mycket! Champagnekorkar som smäller av under hov, inspirerande fighters som ler och studsar trots skador och att se människor ta i och hjälpa varandra där det behövs! Jag har en så otrolig tur som får vara en del av en så hjärtlig förening som får människor att utvecklas och att växa i sig själva. Tack alla!

/Gele Pechplumin

 

Share