Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-08-08

Drotsens oktober-ord


Hej Nordmark!

Nu är oktober här och jag börjar vänja mig vid det mörkare och svalare vädret. Förra månaden presenterades nya Harassement policy i Silversparren och jag bad om synpunkter från er om vi i Nordmark borde ha en liknande, hur sen skulle användas och hur den skulle kunna göra nytta. Svar och synpunkter har tyvärr uteblivit. Vad tycker du? Maila mig gärna eller berätta när vi ses på ett event framöver.

På tal om event så vill jag annonsera att det nu är klart att nästa furstetornering kommer hållas i Ulvberget den 2-4 mars 2018. Jag ser fram emot att få besöka en site som jag inte varit på men hört talas om roliga event på den platsen förr i tiden. Så fundera på om du vill delta i listen eller som consort intill listen eller som hurrade publik. Avsiktsförklaringar ska skickas både till fursteparet och till mig som drots.

Vi ses på höstens evenemang.

//Isabetta del Verde

Share