Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-08-08

Krönikörens oktober-ord


Tänk vad mycket grejer man samlar på sig i den är hobbyn! När jag skriver det här är jag mitt i en flytt och inser att en stor del av mitt bohag som jag ska ha med mig består av medeltidssaker. Kläder, skor, festgear, smycken, hattar, pärlor och mycket, mycket mer. Jag har ingen aning om hur jag ska få plats med allt och för att komma i närheten av att klara av det så har jag sorterat ut mycket grejer. Men inte medeltidsgrejerna! Det gäller ju att prioritera och den här hobbyn ligger mig så varmt om hjärtat!

/Gele Pechplumin

Share