Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-03-31

Krönikörens december-ord


Blir så glad när det kommer mycket material till tidningen! Det verkar finnas ett flow nu vad gäller eventannonser och det är ju jättebra, både för att alla inte har facebook och även för att tidningen i sig är ett bra sätt att arkivera vår aktivitet här i Nordmark. Varje nummer skickas till Nordmarks historiker som arkiverar ett exemplar för framtiden. Allra bäst är det självklart om det kommer en eventrapport i efterhand om vad som hände under helgen eller veckan, så vi kan läsa och minnas!

/Gele Pechplumin kronikor@nordmark.org

Share