Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-25

Krönikörens mars-ord


När jag kollade igenom bilder från förra årets Double wars fick jag både ett längtansfullt knip i magen och en fantastiskt känsla av stolthet! Det som fick mig att bli stolt var den bild som får pryda Silversparrens marsnummer. Jag blir ständigt överraskad och påmind om den fantastiska mängden kunskap som finns i vår förening. Och inte bara mängden och kvalitén på den, utan även viljan att dela med sig av den! På de flesta områden och nivåer finns det någon man kan vända sig till, om man inte är väldigt banbrytande självklart, och de är alltid så hjälpsamma och generösa med sin tid om man visar ett uppriktigt intresse och en vilja att lära sig! När man är en ideell förening är det ju viktigt att man är generös med sin tid och sin kunskap så att vi kan fortsätta framåt och bli snyggare!
Har man som jag, innan jag blev krönikör, väldigt begränsad kunskap i det tekniska arbetet så finns det någon man kan lära av, antingen den förre innehavaren av ämbetet eller någon annan snäll människa som vill att vi ska fortsätta kunna skicka ut Silversparren varje månad. Är du intresserad av att ta på dig ett ansvar, stort eller smått, men nervös över att inte kunna, fråga om hjälp! Och du ska få den.

//Gele Pechplumin
Nordmarks krönikör

 

Share