Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Krönikörens juni-ord


Ja vad ska man skriva. Ni vet ju känslan man har när man kommer hem från ett underbart event och så ska man anpassa sig tillbaka till vardagen när man nyss befann sig i en skog tillsammans med 100 av sina finaste vänner och så ytterligare en massa vänner man inte känner så bra än.

Där har man kunnat ta det lilla lugna, hitta på hur mycket eller lite man vill, beroende på hur aktiv ens heliumhand varit innan… Och så plötsligt kommer man hem och ska tillbaka till jobb, plugg och annat nödvändigt. Tur då att det inte är långt till nästa event. Ses på VÄV!

/Gele Pechplumin kronikor(a)nordmark.org

Share