Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-25

Ny Webmaster och webredaktion sökes


Nordmark söker ny person till ämbetet som webmaster. Som webmaster har du ansvar för Nordmarks hemsida nordmark.org. Det finns en snart färdig att lansera ny version av hemsidan bygd i wordpress vilket är ett enkelt och användarvänligt sätt att bygga hemsidor så någon avancerad teknisk eller programmeringskunskap är inte ett krav utan du klarar dig med genomsnittlig datorvana och en vilja att lära sig. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda ett team eller om du ser detta som en bra möjlighet att få prova på att få leda ett team i ett gemensamt projekt. För att arbetet med hemsidan ska bli roligare, effektivare och mindre beroende av att en individ har massor med tid så ska det även skapas en webredaktion där de som är intresserade av att skapa och underhålla hemsidan kan arbeta tillsammans. Webmastern och webredaktionen kommer själva få utarbeta och besluta om sitt gemensamma arbetssätt, vilka individer som ska ha behörigheter att uppdatera vilka delar av hemsidan och vad för innehåll som ska finnas utifrån den struktur som redan är framtagen. Är du intresserad av att bli Nordmarks webmaster eller ingå i webredaktionen så hör av dig till drotsen Isabetta del Verde. Vill du veta mer om hur långt arbetet med den nya hemsidan har kommit och hur det ser ut kontakta nuvarande webmaster på webmaster(a)nordmark.org

 

Share