Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Fursteparets augusti-ord


Vi är nu båda precis hemma efter ett varmt och soligt Cudgel Wars hos våra kusiner i Aarnimetsä och Furstinnan riktar blickarna mot Medeltidsveckan och Fursten mot Pennsic och sen kommer förstås båda att vilja besöka vårt älskade Gyllengran under deras 30-års jubileum.

Under sommaren som varit har vi sett en uppsjö av exempel på hur Nordmark blomstrar när det kommer till konst och vetenskap, både under uppvisningar som Laurel Sponsored Prize Display som genom föreläsningar och allt det vackra som Nordmarkarna bär på sig under våra event. Vi båda hoppas att vi får fortsätta se alla dessa konsthantverk under hösten!

Roland, Furste
Agnes, Furstinna
fursten(a)nordmark.org
furstinnan(a)nordmark.org

Share