Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-02-19

Krönikörens augusti-ord


Ni får ursäkta er sluddriga krönikör i detta nummer, men värmen har totalt smält hennes hjärna. Denna långa varma sommar pushar oss till det yttersta och ibland kan man inte göra annat än att sätta sig nära en fläkt och inte göra nått annat än att svalna av.

Men ändå ska tidningar skrivas, hemsidor ska byggas och youtube-kanaler publiceras! Så fundera över vad du kan hjälpa till med. Kanske har du en liten dikt eller en bild jag kan publicera? Kanske är du en hejare på att koda? Kanske har du ett filmklipp när du promenerar genom ett tältläger? Hojta till, så får du vara med och bidra, vi blir så glada då!

/Gele Pechplumin kronikor(a)nordmark.org

Share