Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Fursteparets oktober-ord


Älskade Nordmark!

För varje event vi åker på så kommer vi hem och är fyllda med god mat, goda minnen och värme i våra hjärtan. Under våra månader på Nordmarks tron har vi gång på gång sett fantastiska exempel på både fantastiskt skapande av konst och vetenskap, ridderliga ideal och skicklighet med vapen likväl som ypperliga exempel på hjälpsamhet och engagemang oavsett om vi åker norr ut eller söder ut. Nu börjar vår tid som Furstepar att rinna ut, redan den 8:e december så håller vi vår Fursteturnering för att låta våra stridande kämpar avgöra vilka som ska bli det nya fursteparet. Turneringen kommer hållas i Visby i vårt baroni Styringheim.
Detta betyder att den 17 november är sista dagen att skicka in avsiktsförklaring för de som ämnar delta i turneringen och vi ser mycket fram emot att ta emot just din! Att sitta på Nordmarks troner är både lärorikt och fantastiskt roligt och har ni frågor kring vad man faktiskt gör som Furstinna och Furste så tveka inte att fråga oss!
Avsiktsförklaringen skickas, senast den 17 november, till furste(a)nordmark.org, furstinna(a)nordmark.org samt till drots(a)nordmark.org

Roland, Furste
Agnes, Furstinna

Share