Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2019-10-23

Krönikörens juni-ord


När det här juni-numret publiceras den 24 maj så är många av oss påväg eller snart påväg ner till Skåne och Double wars! Hinner du läsa detta innan du åker hoppas jag att du motiveras att tänka på att kanske skapa material till julinumret i form av kanske bilder, en dikt om knäckebröd eller kanske en teckning av någon som äter kakor på en filt!


Läser du efter att du kommit hem så är detta en uppmaning att genast skicka in det du kanske upplevde! Tankar, lärdomar, bilder och upptåg är alla välkomna. Jag har laddat kamerabatteriet så att det i alla fall blir några bilder i år också!


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share