Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-03-31

Drotsens juli-ord


Soligaste Nordmark

Dubbelkriget detta år var det kallaste på flera år och fel sida vann så det blev inte som jag förutspådde. Fast vet ni vad? Hade ett fantastiskt Dubbelkrig ändå! Det är underbart att få umgås med så många människor i 10 dagar. Längtar redan till nästa år!

Under veckan hade vi en öppen träff för ämbetsmän. Mycket klokt och tänkvärt kom fram i diskussionerna. Vi diskuterade allt från ämbetsmannens roll och synlighet till specifika ämbetsmäns uppdrag. Vi hade även en lång diskussion kring att fler djur finns närvarande på event och att det har medfört att vår marsk behöver arbeta annorlunda. Diskussionen fortsätter under året.

Fredagen den 31 maj hade Nordmark ett extrainkallat årsmöte för att fatta beslut om att justera  medlemsavgiften. Efter några kloka och förtydligande medlemsfrågor fattade årsmötet beslutet att höja avgiften med 25 kr från den 1 januari 2020. Vi har därmed börjat processen med att gå in i det nya medlemssystemet. Ordförande och kassörer i de olika föreningarna kommer få information genom hela processen. När systemet är igång behöver vi som medlemmar aktivt registrera oss och lägga in våra egna uppgifter. Vi lovar hålla er uppdaterade. Har ni några frågor redan nu så ta gärna kontakt med mig på drots(a)nordmark.org eller nordmark.seneschal(a)gmail.com

Bada mycket och ät massor av jordgubbar!

Tova, drots av Nordmark

Share