Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-03-31

Krönikörens juli-ord


Varför skriver jag alltid mitt eget ord sist? Kanske för att jag prokrastinerar genom att sätta ihop numret? Kanske för att jag är på som bäst humör när allt är klart och jag vet att jag snart kan skicka iväg allt för korrekturläsning?
Oavsett så blir jag alltid så glad när jag får läsa allt som kommer in! Om coola personer som fått utmärkelser, om kloka personer som läst in sig på ett ämne som de sedan delar med sig av och om häftiga personer som tar modet till sig och hjälper föreningen genom att kliva fram och ta ett ämbete! Det finns så många fina delar av den här föreningen och ju fler som får läsa om allt det coola, desto bättre! Så fortsätt att skicka in allt om händer, högt och lågt.


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share