Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-16

Fursteparets oktober-ord


Gott folk!

Tiden går och i skrivande stund planerar vi för vårt första hov på Boar Hunt i Juneborg. Hösten går sedan i resandets tecken med färd upp till Höstdans & Norrskensbard i Uma, lära oss massor på Kingdom University i Gotvik och fira baronparinvestitur med Luciafirande i Styringheim. Vi har en stor aning om att det även kommer vara en Midvinterfest i Holmrike men den har ännu inte publicerats i något officiellt forum. Till våren är det ännu lång tid kvar men vi hoppas kunna åka till Aarnimetsä på kröning i januari, Jungfru Maria Bebådelsedagsgille hos Reengarda och baronparinvestitur i Gotvik under mars månad.


Vi har nu skickat bud till alla de autokrater vars evenemangsannonser publicerats i Dragon´s Tale i hopp om att kunna bidra på bästa möjliga sätt. Om ni har ett evenemang på gång utöver de ännu publicerade är ni varmt välkomna att höra av er redan nu.


För Nordmark!
Jovi och Stigot
Furstinna och Furste, Nordmark.

Share