Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-16

Krönikörens oktober-ord


Det senaste har jag sett personer i SCA som tvivlar på om det är rätt plats för dom. Kanske har de inte motivationen, kanske känner de att de inte ha en plats i föreningen, eller så finns det bara andra moment i livet som sätter käpparna i hjulet.


Jag tror att många av oss, nästan alla, i alla fall någon gång under vår tid i föreningen tänker dessa tankar. Och det är ju okej! Man ska inte göra något på slentrian, men då kan det vara nyttigt att sätta sig ner och fundera på vad man verkligen tycker är roligt och vad man blir inspirerad och får energi av och kanske välja att prioritera det för ett tag och vila med det man tror är ett måste. Tillåt dig att ha roligt, och även att vila när du behöver det. Kanske är det du behöver för en nytändning en liten paus, att få sakna föreningen, eller bara för att samla ny energi.


Eller så behöver du hitta nått nytt att göra, kanske testa ett nytt hantverk, eller en ny fysisk aktivitet! Men det ska ju vara roligt oavsett. SCA ska inte vara ett måste. Kom ihåg det, och förhoppningsvis kom igen, för vi är bättre med dig.


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share