Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Drotsens december-ord


Hej Nordmark!

Det är helt otroligt att vi äntligen är igång med vårt nya medlemssystem. Vi tjuvstartade på Kingdom University i Gotvik.De som var på plats fick möjlighet att lägga in sig och vi fick testat systemet. Det finns fortfarande några saker som behöver rättas till, men det mesta börjar falla på plats.

Det system som vi använt fram till nu kommer stängas ner under våren. Vi valde efter mycket noggrant övervägande att inte exportera några filer från det utan att alla kommer behöver lägga in sig på nytt. På det sättet vet vi att alla uppgifter är aktuella.

Så har du inte hunnit att lägga in dig än och vill fortsätta vara medlem i SCA efter nyår så gå in på: member.nordmark.org

En av fördelarna med systemet är att ni så fort ni har betalat har tillgång till ert medlemskort digitalt.

Nästa höst är det dags för Crown i våra trakter. Finns det någon som är intresserad av att lägga ett bud? Vet att det finns många som kan tänka sig vara delaktiga, men än så länge ingen som tagit på sig huvudansvaret.

Jag avslutar mitt SCA-år med ett vackert medeltida Visby. Innan dess blir det möte både med Nordmarks ämbetsmän och Nordmarks styrelse. Så mycket bra saker kvar detta året!

Kram från ett blåsigt Attemark
Tova, drots av Nordmark

Share