Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Fursteparets december-ord


Kan du skriva furstepar ord(sa Furstinnan)? Så hur blev det i december? Sjöng Skafte ”O helga natt”?  Vad hade Jorulf på huvudet? Var lucia tåget så bra som det brukar? Var det blåsigt och regnigt i Styringheim? Gick verkligen John barfota hela vägen hem eller var det bara en bit? Varför petade Fenja så frenetiskt på sin bordsgranne på banketten? Varför gick Morales baklänges genom dörrarna sent på kvällen? Varför sa Gäddvard så ofta ”i min spännande värld”? Hur kom det sig att Furstinnan flinade lyckligt sent på kvällen? Hur kom det sig att så många skålade med Gele? Drack kungen en Jovi special på Lucia i Styringheim?

Vad grillade tvillingarna på midvinter? Vad gjorde Erik i stället för att grilla? Vem var det som slog fursten i Schack? Hur kommer det sig att Ingrid skrattade så gott? Var det någon som tog en bild på Ninja-björn? Vad var det som kastades utomhus? Ser ni framemot alla event nästa år?

Jovi & Stigot
Furstinna & Furste av Nordmark

Share