Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Krönikörens december-ord


I arbetet med det här numret så la jag märke till det stora antal datum som ligger ute för kungadömes-event som väntar på att ett motiverat team ska skicka in ett bud på att arrangera! Närmast ligger Autumn Crown nästa höst, men det finns även en hel del som kommer att ske under 2021 som ligger ute och som kan bli riktigt bra med god framförhållning och planering. Kanske har du redan nu en idé om något du skulle vilja göra, hjälpa till med eller kanske en cool lokal i din närhet som skulle passa för ett större event.

Nyligen fördes en diskussion i Nordmarks facebokgrupp där det fanns många hugade som ville hjälpa till med allt möjligt! Slå ihop ditt kloka huvud mer andra och skicka ett bud vettja.

/Gele Pechplumin
kronikor (a) nordmark.org

Share