Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-08

Drotsens februari-ord


Fantastiska Nordmark

 Läste igenom min krönika som jag skrev för exakt ett år sedan. Då var inte vårt medlemssystem klart och vi visste inte att det skulle behövas ett extra årsmöte.

De första 400 hundra har skrivit in sig i vårt nya system. I arbetsgruppen så jobbar vi på för att lösa de fel som lätt uppstår när man implementerar något nytt. Vi är mycket tacksamma för att ni alla är så förstående och positiva. Nästa steg blir att lära alla lokalgruppers ordförande och kassörer systemet. Under våren kommer det komma ut skriftlig handledning samt att vi kommer passa på under alla event att visa praktiskt.

Som jag tidigare skrivit om så är detta året fokus på ämbetsmän. I januari har det varit både Skypemöte med ämbetsmän på Nordmarks nivå samt ämbetsmannahelgen. Dock så skrivs denna krönika innan detta har skett vilket gör att ni får vänta ända till nästa för att få reda på hur det gick.

Kram på er alla

Tova, drots av Nordmark

P.S Nordmark saknar fortfarande fäktmarsk. 

Share