Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-08

Krönikörens februari-ord


När jag söker runt efter material till nyhetsbrevet så tittar jag bland annat efter evenemang som händer här i Nordmark och jag hittar en del i Drachenwalds kalendarium, några färre i Nordmarks och ännu färre som skickas hit till Silversparren tyvärr.

Som autokrat förstår jag att man har mycket att tänka på, men försök att få ut informationen om erat event till alla de olika kanalerna. Silversparren är inte bara till för att sprida information innan event utan även för att bevara information om det som varit, ett litet arkiv helt enkelt.


/Gele Pechplumin
kronikor@nordmark.org

Share