Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-08

Fursteparets mars-ord


Nordmarks folk är starka och stolta. Tycker om sitt knäckebröd på olika sätt men är alla lika fantastiska. Även starka kan bli sköra emellanåt och ibland knäcks en gren eller två på livsträdet och tar en stund att läka. Det är då vi får bära varandra. I drömmen kan vi finna tryggheten när stormarna ute i den verkliga världen viner allt för starkt.

Samtidigt kan det emellanåt vara så vi har tagit på oss ansvar i drömmen som inte alltid blir som det var tänkt på grund av de där stormarna utanför. Många gånger möter vi medmänniskor som är öppna med vad som händer dem och vi kan stötta med en kram eller med att ta över och laga en eventfrukost. Inte alla är bekväma med att berätta och då kan det lätt bli fel. Missförstånd uppstår så lätt. I grunden vill de flesta väl.

Så vi ber er att tänka efter nästa gång den där eventfrukosten går på röven eller någon fräser tillbaka när ni frågar om varför de inte gjort ditt eller datt. Filtrera genom ett filter av välvilja så tar vi hand om varandra

Och apropå välvilja. Ni är så många fantastiska människor och vi är bara två. Så se till att skicka in rekommendationer på era kompisar som gjort massa bra saker. Jäv är helt ok så länge ni meddelar det i kommentarsfältet så att vi kan ta extra referenser inför beslut.

För drömmen
Stigot & Jovi
Furste & Furstinna av Nordmark

Share