Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-07-08

Krönikörens mars-ord


Vilket fantastiskt gensvar med eventannonser från er autokrater! Det är ju så en krönikör nästan blir rörd.


Det är ofta genom dessa som jag inser hur aktiva vi är i Nordmark, genom hela landet, från norr till söder. Ofta missar jag själv evenemangen längre norr ut, ännu har jag inte tagit mig längre än Spring crown i Sollefteå. Men hör och häpa då jag precis fått berättat för mig om det formidabla fotoarkiv som SKA Uma har på sin hemsida! Bilder från 1992 som får det att kännas som att man varit med i deras dröm. Vilken guldgruva för en bild-törstig krönikör…


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share