Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Drotsens april-ord


Starka modiga Nordmark


För mig har SCA varit en plats att vila upp mig och ladda batterierna. En plats där vardagen kan få pausa. Just nu så påverkar omvärlden oss mer än vi önskar. Vi kan inte checka ut från verkligheten utan vi måste nu fatta många och svåra beslut.


Just nu när jag skriver detta är det mitten av mars. Brukar ibland gissa hur läget är när min krönika publiceras två veckor senare. Oftast roliga saker som att vädret var varmt på Dubbelkriget och att flatsidan vann. Nu är det inte ens möjligt att föreställa sig hur det ser ut om två veckor eftersom jag inte ens vet hur morgondagen blir.


Känner en otrolig sorg över att min SCA-vår kanske inte blir så rolig som jag hade planerat. En sorg som jag tror ni alla delar med mig. Har dock redan börjat planera för event efter denna period är över. Ska använda helgen som jag skulle på event till att sy och fixa istället. Göra något produktivt och kreativt.


För ett år sedan klev jag upp som drots. Det har varit ett roligt och intressant år. Jag har fått möjligheten att jobba med många fantastiskt inspirerande och kloka människor i hela Nordmark. Vill skicka ett extra tack till Nordmarks ämbetsmän och SKA Nordmarks styrelse. Tack för att allt arbete ni gör och för att ni är så stöttande och positiva. Det är en ära att
tillsammans med er få utveckla Nordmark.


Så tacksam!
Tova, drots av Nordmark

Share