Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Drotsens maj-ord


Nordmark!

Måste säga att jag verkligen saknar er! Det är så otroligt sorgligt att inte få träffa er på event. Inget tältläger snyft …

Däremot så är det fantastiskt att se hur alla dessa kreativa lösningar poppar upp överallt. Nordmarks årsmöte genomfördes digitalt vilket gjorde att vi hade ovanligt många som kunde närvara. Vi har haft Drachenwalds första “Magical court in the sky”. Kungaparet gör sitt bästa för att hålla kontakt med hela sitt rike trots att de nu inte kan resa och träffa alla personligen. Vet att det pågår digitala syträffar, fighter-träffar och bara rena mingelträffar. Även om vi alla föredrar att ses på riktigt så har vi hittat ett sätt uthärda denna period.

Tack för att ni håller Nordmark levande!

Den 22 mars genomfördes SKA Nordmarks första digitala årsmöte. Trots att det var första gången så fungerade det bra. Medlemmar från hela landet anslöt och man kände verkligen gemenskapen. Alla dokument hade via vårt nya medlemssystem bifogats i samband med att länken till mötet skickades ut. Efter en frågerunda kunde mötet fastslå verksamhetsberättelsen och bevilja den avgående styrelsen ansvarsfrihet. Två från den avgående styrelsen valde att lämna sin plats till förfogande till någon ny, vår tidigare ordförande Clara Brandkvist och Leif Ershag Eurén. Nordmark är otroligt tacksam för allt ni har gjort både som ordförande och ledamöter i styrelsen.

Årsmötet valde:

Styrelse
Ordförande: Marina Hägg,
Kassör: Martin Eriksson,
Ledamöter: Sara Eriksson, Agnes Edgren, Ulrica Hermansson, Hanna Stenmyr och Annika Nyman
Suppleanter: Magdalena Morén, Jonas Evertsson och Erik Liljurós.
Revisorer:
Cecilia Svensson (sammankallande) & Clara Brandkvist

Valberedning:
Olof Berg (sammankallande), Åsa Johnsson & Leif Ershag Eurén

Vi ses via magi!

Tova, tacksam drots av Nordmark

Share