Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Fursteparets maj-ord


Till Nordmarks folk

Kontrasten är stor när solen återkommer och naturen börjar blomma samtidigt som vi går genom mörka tider där evenemang efter evenemang tvingas ställas in och den mundana världen bjuder på stora påfrestningar för många av oss. En förändringens tid. Tillsammans kan vi finna styrka genom nya vägar att umgås i denna i vanligt fall så platsberoende gemenskap som nu återfinns i den digitala djungeln istället för den nyutslagna bokskogen.

Vissa saker är dock stört omöjliga att göra i denna annorlunda SCA-värld vilket lett till att furstetorneringen skjuts på framtiden och ni får hålla tillgodo med oss på tronerna ett tag till. Exakt när är ännu inte bestämt.

Vi vill passa på att sända ett stort tack till er som nu tar initiativ till nya former av gemenskap och ett extra stort tack till vår drots Tova som fått mycket nya stora utmaningar att hantera i coronavirusets spår.

Jovi & Stigot
Furstinna & Furste av Nordmark

Share