Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Krönikörens april-ord


Ja vad ska man säga mer i dessa tider än vad vårt kära furstepar och vår drots redan gjort? Man må bli ledsen när våra evenemang ställs in som vi längtat efter, men vad är egentligen alternativet? För vi vill ju behålla alla underbara, inspirerande människor vi har i och utanför föreningen. Tyvärr så händer det ändå att vi förlorar en kär vän, som nu har hänt, och det enda som går att göra såhär i efterhand är att minnas de goda stunderna med den som inte längre är med oss och ta till vara på de stunder vi har med de som fortfarande finns oss nära.


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share