Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden till 1600 e.kr. Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-05-26

Krönikörens maj-ord


Här sitter jag med numret som skulle bli Knäcke-numret. Med roliga annonser och mycket förväntan. Själv hade jag planerat och börjat planera för en artikel och medeltida bad, tunnor, huvudbonader och badstugor! Men det blir inte alltid som man tänkt.


Och även om min nedräkning nu till nästa Knäcke är mycket längre än den borde vara, så vet jag att även om det känns tråkigt nu, så kommer all den här energin som vi alla lagt ner på att planera, sparas och ackumuleras till nästa år! Nästa gång blir helt enkelt ännu bättre.


/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org

Share