Drotsens november-ord


Nordmark!

Det nya medlemssystemet är snart aktivt. Under några år har vi gått igenom och testat alla system som vi kunde hitta och som passade Nordmarks specifika behov och krav. Ni medlemmar har fått önska, tycka och bestämma. Finalen närmar sig!

Nästa steg är implementeringen. Här behöver vi alla hjälpas åt. Texten nedan är en hälsning från hela Nordmarks styrelse

“Nu kommer snart det nya medlemssystemet, det innebär att du snart kommer att få registrera dig som medlem på vår nya medlemssida, det innebär även att ditt nya medlemskap kommer att löpa över kalenderår. Det vill säga att när du registrerar dig så kommer du att få en faktura för 2020, (vi vet om att några lokalgrupper är på väg att gå över till kalenderår så därför denna lilla extra information).
Länk till registreringssida kommer snart att publiceras. Just nu ska vi bara lösa det allra sista.
Vi i styrelsen kommer att finnas på plats på Kungadömets Universitet i Gotvik och på Baroninvestitur och Luciafest i Styringheim för att svara på frågor.

Vi hoppas att det här kommer att gå smidigt, men vi vet om att det säkert blir några små problem vilket vi ber om överseende med.

Nordmarks Styrelse”

Vi ses snart!

Tova drots av Nordmark