Fursteparets februari-ord


Det nya året började bra med en resan till fjärrande land där vi hälsades varmt välkomna av det eminenta baronparet av Aarnimetsä som helgen till ära var värdar för kröningen av kungarikets nya regenter.
Att få se allas vår Aslan Kung Æiríkr tillsammans med Drottning Jacquelyna gör oss mycket stolta över att vara nordmarkare.


Liksom Styringheim fått ett nytt baronpar på tronen (med en baronessa med furstlig tillåtelse att äta oliver) kommer Baroniet Gotvik nu i vår att få ett nytt baronpar vilket vi ser fram emot att bevista. Innan dess går dock resan norrut till såväl Gyllengran som Reengarda och vi hoppas hinna möta så många som möjligt av er innan vår arvstornering första söndagen på Knäckebrödskriget.


Som ni säkert förstått tycker både Fursten och Furstinnan mycket om oliver i alla dess former och uppmanar er att bjuda oss på dem närhelst det vankas bankett. Kanske byggs den gamla hederliga prinsesstårtan om till att utformas till en halv oliv och måhända kan man bygga oliver även i marsipan. Låt inte fantasin hindra er. Inte ens om ni funderar på att nålbinda en oliv eller två…


Men mat i all ära så är dock det viktigaste människorna och mötet mellan oss. Att vi tar hand om varandra. Att vi har tilltron att drivkraften är att göra det bättre för alla även när utkomsten av handlingen kanske inte alls blev så bra som det var tänkt. Att vi stöttar varandra i att rätta till det där som gick knas snarare än att tro att det gjorts av illvilja.


Drömmen skapar vi tillsammans
Jovi och Stigot
Furstinna och Furste, Nordmark.