Krönikörens februari-ord


Wow, vad mycket material jag fick till det här numret! Några som jag frågat, några spontana, någon ny författare och några gamla. En bra blandning av olika ämnen som gör Silversparren roligare att läsa. När mailen trillar in blir krönikören lycklig, det är ett gammalt kinesiskt ordspråk det. Eller borde vara i alla fall.

När jag sitter och skriver det här är det bara några dagar kvar av januari och på fredag bär det av till Gyllengrans fäkthelg för att titta på när andra fäktas, medans jag äter kakor och syr. En av mina favoritaktiviteter i SCA. Några bastusittningar på det och en god knytisbankett så är batteriet laddat för ett tag till. Ska ju hålla enda till slutet av mars och Spring Crown, så det gäller att ha trevligt! Sova får man göra sen.

/Gele Pechplumin
kronikor(a)nordmark.org