Krönikörens juli-ord


Kära Nordmark,

Värmen slår till nu att semester har börjat (i alla fall för några av oss). Jag njuter av ledigheten genom att läsa om Siciliens historia, återuppta gamla projekt och tänka på framtiden.

I slutet av oktober kommer det att vara två år som jag är krönikör och det har varit en givande mandat, där jag har kunnat jobbat del med vad jag ville och del med vad föreningen behövde. Både har varit lärorik och roligt, men jag känner att drivet har varit ganska lågt på sistone.

Att vara krönikör, speciellt i nuvarande tider, är mycket mer än bara samla och skriva och göra snygg och jag tycker att man behöver ha en bättre social-media närvaro än det som jag har för att lyckas. Webbgruppen har varit fantastik att jobba med och ett bra samarbete med den är livsviktigt för tidningen, så tänk på det om ni vill testa ett nytt uppdrag som krönikör.

Men jag är, för några månader till, i eder tjänst,

Matheus, krönikör