Go to ...

Silversparren

Nordmarks nyhetsblad

SKA Nordmark är en religiöst och politiskt obunden riksförening för de som är intresserade av tidsperioden fram till 1600 e.kr.
Vill du veta mer. Kontakta: kastellan@nordmark.org

RSS Feed

2020-11-27

Krönikörens oktober-ord


Hux flux precis innan tidningen ska iväg till drotsen och korrläsning så blev detta min sista tidning! Idag var jag iväg och lärde upp min efterträdare och hen kände att det funkar att kliva på redan för nästa nummer. Trots att jag hade förberett mig för det mentalt, så blev det ändå lite speciellt att veta att man satt sin sista potatis!


Men jag känner mig ändå trygg i att er nya krönikör kommer att göra ett
riktigt bra arbete! Dagens genomgång och bollning av idéer gjorde mig trygg i att jag valt rätt person för detta roliga ämbete, en riktigt kreativ person med mycket idéer. Vem det är får ni veta i nästa nummer…


/Gele Pechplumin
Avgående krönikör

Share